Услуги - Рекламно студио FORKS, Пловдив | ForksAdv Услуги - Рекламно студио FORKS, Пловдив | ForksAdv

Услуги


СУВЕНИРНА РЕКЛАМА

FORKS предлага дизайн и изработка на корпоративни сувенири и подаръци.

Собствените фирмени сувенири са малък детайл, който ако е съобразен с вашия цялостен бранд не само ще създаде сплотена атмосфера в офиса ви, но и ще направи вашия бранд далеч по-забележим в очите на вашите клиенти.

Нашият екип може да изработи дизайна и да осигури щамповането на вашите фирмени тениски, чаши, химикали, календари или тефтери, специално брандирани с корпоративното ви лого.

Останалите елементи от корпоративната ви идентичност, за които можем да се погрижим, са фирмени чанти, шапки, визитници, чадъри, часовници, ключодържатели, моливници, органайзери, калкулатори, USB стикове, запалки и др.

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

FORKS предлага както предпечатна подготовка, така и дигитален, офсет или широкоформатен печат на всички видове рекламни материали.

Нашият екип може да се погрижи за изработката на вашите рекламни брошури и каталози, флаери, дипляни, фирмени папки, визитки и баджове, рекламни плакати, календари, менюта и др.

ПОКАНИ

Понякога просто да се обадите на своите близки и приятели, за да им разкажете за своето празненство, не е достатъчно. Трябва да им поднесете и красива, ръчно изработена покана, която да загатва за това колко е специален вашият повод.

Рекламно студио FORKS ще ви помогне да направите своя празник незабравим. Артистична личност от екипа ни ще създаде специална, ръчно изработена покана с оригинален дизайн за вашата сватба, рожден ден, фирмено парти или друг прекрасен повод, поднесена в специално направен плик.

ВЪНШНА РЕКЛАМА

Външната реклама е един от най-разпространените и най-ефективните видове реклама, благодарение на големия си размер и възможността за нетрадиционни дизайнерски решения. Тя е подходяща за всички видове продукти и успява да въздейства на голяма аудитория за кратко време, превръщайки се във важна част от рекламната кампания.

FORKS осигурява отпечатването на големи по размери външни рекламни материали (винили, табели, банери, знамена, тенти, фолиа за витрини, обемни букви и др.) с високо качество.


ТРАНСПОРТНА РЕКЛАМА

Транспортната реклама датира още от началото на 19 век, когато лондонски търговец започва да монтира осветени афишни пана на градските файтони. Днес, тя е сред най-разпространените начини за реклама и подобно на външната реклама цели високо въздействие върху масовата аудитория на достъпни цени.

Екипът на FORKS предоставя различни услуги в областта на транспортната реклама – цялостно или частично облепване на фирмени автомобили, пикапи, бусове и автобуси от градския транспорт.

МЕДИЙНА РЕКЛАМА

FORKS предлага графично оформление на рекламно каре или обява и осигурява публикуването им в един или повече вестници, списания и специализирани издания. Екипът на фирмата може да се погрижи и за вашата радио-телевизионна реклама.

ДИЗАЙН И ИЗГРАЖДАНЕ НА КОНЦЕПЦИИ

Брандът на един бизнес е изграден върху няколко визуални елемента – лого, цветове и единство на цялостното графично оформление. Вашата визуална идентичност е изключително важна, защото тя е конкурентно предимство, влияе върху възприятията на клиентите и създава емоционална връзка с потребителите.

FORKS предлага изработка на цялостна визуална концепция на вашия бранд. Екипът ни може да се погрижи за цялостния ви корпоративен дизайн, изработката на уникално лого и уеб дизайна на вашия фирмен сайт.

ПЪЗЕЛ ЛАМПИ

Пъзел лампите са иновативен и креативен начин за декорация и осветление. Чрез тях лесно може да се създаде интересна и стилна атмосфера за вашето домашно парти, рожден ден, сватба или фирмено празненство. Материалът, от който са създадени, е лесен за моделиране и издържа на топлина, което позволява вграждането на осветителни крушки в самата конструкция. Могат да бъдат поставяни навсякъде и аранжирани така, че да създадат желаното настроение.

FORKS може да оформи и инсталира конструкциите, като ги съобрази с корпоративния ви бранд и вашите лични предпочитания за артистичен дизайн.